Hamm-Sieg

Ahornweg 10, 57577 Hamm

 

Omschrijving

Duits woonvastgoed, net over de grens

Gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten van 4,5% .

Inclusief beheer en verhuring zonder extra kosten – vrij van zorgen!

Pand in volle eigendom zowel “privé” als via “vennootschap” aan te kopen

Fiscaal-vriendelijk, met extra’s voor senioren

Een opportuniteit voor uw successieplanning

Jaarrendement tussen de 4,5% à 15%, afhankelijk van uw financiering


De voordelen van huurwoningen als investering liggen voor de hand:

het behaalt een maandelijks huurrendement en een stabiele waardestijging op de lange termijn. Om deze stabiele groei en betrouwbare vraag te garanderen, worden de objecten zorgvuldig geselecteerd en gerenoveerd door de experts en vaklui van onze Duitse partner.

Daarnaast bieden wij u een allround pakket dat naast een exclusieve investeringsmogelijkheid van 4,5% huurrendement, aankoopbegeleiding, vastgoedbeheer, onderhoud en een verzekerde huurgarantie omvat.

De voordelen voor u: U behaalt betrouwbare en gegarandeerde rendementen en hoeft zich nergens zorgen over te maken, omdat onze Duitse partner alle verhuurdersverplichtingen voor u zal nakomen.In de gemeente Hamm/Sieg, als administratief hoofdkwartier van de gemeente Hamm (district Altenkirchen/Westerwald), vindt u alle voorzieningen van een kleine stad. Winkels, supermarkten, banken, artsen en apotheken, scholen en kleuterscholen zijn in groten getale aanwezig, evenals verenigingen en vrijetijdsvoorzieningen.

Hamm is gunstig gelegen aan de B 256 en op slechts twee kilometer van station Au (Sieg), het station verbindt de omgeving met Siegburg, Keulen en Bonn, evenals in oostelijke richting met Siegen.

Het Duitse Raiffeisen Museum geeft inzicht in het leven en werk van de historische figuur Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Op een steenworp afstand is een gezellige herberg gebouwd waar ook evenementen zoals een brouwcursus kunnen plaatsvinden.

Het ‘Waldschwimmbad’ verwelkomt u met ca. 16.000 vierkante meter water, en uitgestrekte en goed onderhouden ligweiden. De heuvelachtige en bosrijke omgeving is bijzonder aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en biedt een wandelpad van bijna 40 km.

Hamm/Sieg is gelegen op een centrale maar rustige locatie in Hamm.

Een bushalte is in slechts een paar minuten te bereiken.

Winkelfaciliteiten, artsen, apotheken, banken en vele andere faciliteiten die u nodig heeft voor het dagelijks leven zijn ook te vinden op loopafstand.

In Hamm/Sieg zijn er kleuterscholen en is er een basisschool. Middelbare scholen zijn beschikbaar in de omgeving en zijn gemakkelijk bereikbaar met busverbindingen!

De dichtstbijzijnde S-Bahn is in Au/Sieg, op ongeveer 2 km afstand. Vanaf hier heeft u verbindingen richting Keulen/Bonn, Siegen/Gießen en Westerburg/Limburg!

De 7 grootste werkgevers in Hamm/Sieg

1. St. Marien Hospital Hamm (ziekenhuis) - 1.250 werknemers

2. Hoffmeier Industrieanlagen GmbH + Co.(industriële dienstverlener) - 1.300 werknemers

3. Hella Works (elektronica) - 1.000 werknemers

4. Stadt Hamm GmbH (stadsdienst) - 907 werknemers

5. Westfälischer Anzeiger - Verlagsgesellschaft mbH & Co. (mediagroep) - 700 werknemers

6. DuPont (elektronica & verpakking) - 600 werknemers

7. Hesse GmbH (lakken en beitsen) - 450 werknemers

Indeling