Eisleben

Robert Büchner Straße 1-8, 06295 Eisleben

 

Omschrijving

Eisleben is bekend als de geboorte- en sterfplaats van Maarten Luther. Ter ere van de grootste zoon van de stad wordt Eisleben sinds 1946 "Lutherstadt" genoemd. Eisleben ligt in de oostelijke uitlopers van de Harz en is de op één na grootste stad in het district Mansfeld-Südharz in Saksen-Anhalt.


Het charisma en de fascinatie van historisch belangrijke plaatsen lokt jaar na jaar talrijke mensen en persoonlijkheden naar de plaatsen waar de grote Duitse hervormer Dr. Maarten Luther heeft gewerkt. Er zijn buitengewoon veel culturele bezienswaardigheden, zoals musea, kerken of het klooster Helfta.

Het merengebied van het Mansfelder Land of het nabijgelegen Harz gebergte zijn ideaal voor weekendtrips en sportieve activiteiten.

Eisleben ligt tussen Magdeburg en Erfurt en is zeer goed verbonden met de snelwegen A38, A71 en A14. Het nabijgelegen Halle (Saale) is snel te bereiken via de federale weg of de trein.

De appartementen zijn ongeveer 56 m2 groot en bevinden zich in een flatgebouw met ongeveer 80 eenheden. De flats zullen aan de huidige normen worden aangepast en de thermoregulering en de lift zullen worden vernieuwd.

Het historische centrum van de stad ligt op slechts 1,5 km afstand en winkelcentra, ziekenhuizen zijn in de buurt.

De economie van Saksen-Anhalt groeit. Het bruto binnenlands product (BBP) steeg tussen 1991 en 2017 van 20,3 miljard euro naar 53 miljard euro. Tegelijkertijd is de situatie op de arbeidsmarkt aanzienlijk versoepeld. Het aantal werklozen is sinds 2005 gehalveerd.

Meer informatie over de economische kracht van Saksen-Anhalt vindt u hier: www.investieren-in-sachsen-anhalt.de/standort-fakten/branchen

Alle appartementen worden of zijn grondig gerenoveerd.
Een zorgeloze huurgarantie van 4 jaar of meer aan 5 à 6%.
Beheer en verhuur inbegrepen zonder extra kosten en vrij van zorgen !Pand in volle eigendom zowel “privé” als via “vennootschap” aan te kopen.

Fiscaal-vriendelijk, met extra’s voor senioren
Een opportuniteit voor uw successieplanning
Jaarrendement tussen de 5% à 15%, afhankelijk van uw financiering

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
HUURGARANTIE !! Appartement € 63.652 1 - 50,15 m² - -