DOMEIN BERCKENDAEL

Bredabaan 40, 2930 Brasschaat

 

Omschrijving

BELEEF BERCKENDAEL
Een exclusief woonproject
Voor afspraak bel 03/651.21.21 of 0475-682513
Vervang woonproject door ‘woonconcept’, luxueus door ‘exclusief’, actief wonen door ‘actief genieten’ en u hebt meteen een idee van wat leven in Domein Berckendael zo bijzonder maakt.
Domein Berckendael is gelegen op een toplocatie, aan de rand van het Peerdsbos, met alle shopping- en recreatiefaciliteiten van het bruisende Brasschaat in de nabije omgeving, inclusief golf- en tennisclub. De residentiële gebouwen in Berckendael zijn oordeelkundig ingeplant op een privaat domein van 17.000 m². Wij creëren een woonbeleving die perfect tegemoetkomt aan uw levensstijl.Een fitnessruimte om de conditie op peil te houden, een spa om te relaxen en een clubhouse om je buren te ontmoeten. Dat is wellness in de puurste zin van het woord.
In de fitnessruimte heb je keuze uit een breed gamma van gloednieuwe fitnesstoestellen. Of kies je voor het zwembad, sauna en hammam van de wellness ruimte. En daarna rustig ontspannen met de buren in het clubhouse. Ondergrondse royale dubbele garagebox (tbv 60.000€) inbegrepen !

Indeling