HUURGARANTIE 5,7%

Investeren in een Luxueus Nieuwbouwappartement in uw nabijheid , met een leuk rendement van 2 à 3% ... daar is absoluut niks verkeerd aan !


 

Maar wil U "koudweg" mooie rendementen van 5,7% halen in gerenoveerde gebouwen ? Laat dan uw emoties achterwege , laat alles voor U regelen door de rentmeester en ontvang maandelijks een mooi aanvullend inkomen of bouw een passief inkomen op voor later !

In tegenstelling tot de traditionele makelaardij , worden wij in deze gevallen uw 'buyer's agent" of tussenpersoon die uitsluitend opkomt voor de belengen van de koper)investeerder.

De panden zijn meestal reeds verhuurd bij aankoop en komen de huurinkomsten binnen zodra de aankoopsom betaald is. We zorgen mee voor de onderhandeling van de huurcontracten waardoor je kan rekenen op stevige huurgaranties over een lange termijn. Nog een bijzondere troef is dat in al onze projecten het huurinkomen onafhankelijk is van de bezettingsgraad van je pand. Je ontvangt dus steevast 12 maanden huurinkomen, of het nu gaat om residentieel- of toeristisch vastgoed, hotelkamers, serviceflats of studentenkamers.

Ook onze gepensioneerde klanten krijgen zo een “nieuw” maandelijks aanvullend inkomen. Wat van pas komt, omdat zij immers niet langer kunnen rekenen op periodieke inkomsten via kasbons, obligaties of Belgische staatsleningen. Noem het misschien ook een Stenen Kasbon !

Bemiddelde bejaarden doen er vandaag dus beter aan om hun portefeuille te herbekijken en een deel financiële producten desgevallend af te bouwen of winst te nemen ten voordele van opbrengstvastgoed.

Het is primordiaal emoties achterwege te laten als je investeert in vastgoed. Je kan “verliefd worden” op een tweede verblijf, maar bij investeringsvastgoed mag je alleen naar het rendement kijken.

Een tweede verblijf is trouwens geen opbrengsteigendom doch een kost! Hoe vaak ga je naar je appartement aan zee? Hoe vaak staat het leeg? Hoe vaak verhuur je het aan de normale prijs en niet aan een vriendenprijsje? Reken maar eens na ... “verlatingsangst” en andere emotionele factoren weerhouden vaak echter de eigenaars er afstand van te doen.

Het unieke aan een vastgoedinvestering is het meerwaardepotentieel. Omdat je niet verknocht bent aan je aangekocht goed, zal je er ook makkelijker afscheid van nemen als er zich verkoopopportuniteiten voordoen. Ook deze service is volledig voorzien. In elk land hebben we een dienst die zich daarmee volop bezighoudt. Rendimmo geeft op het juiste moment de incentive tot wederverkoop aan, maar de investeerder beslist uiteindelijk!

 

Aanbod in Duitsland en de Belgische Ardennen (prov.Luxemburg).