Het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk

In Groot-Brittannië zijn huurrendementen van 10% in de sector van de premiumflats voor senioren met 5*-hotel service geen uitzondering. De uitbating van dergelijke residenties kan dus erg lucratief zijn. Zo volgen we sinds twee jaar een nieuw bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat zich focust op luxeverblijven voor welstellende bejaarden, de Carlauren Group. Bekijk de uitgebreide FAQ’s over deze groep en hun aanbod aan investeringen via deze link.

Goed om te weten is dat de Brexit de niet-residentiële investeerder volledig heeft gespaard. Hij of zij valt onder de vrijstelling van personenbelasting tot £ 11.850 pp of £ 23.700 per koppel.

In het Verenigd Koninkrijk, waar andere eigendomsvormen bestaan dan bij ons, zoals de “Leasehold” - vergelijkbaar met onze erfpachtconstructie – wordt de terugkoopoptie contractueel beschreven van bij het begin. Zowel de koper als de verkoper mogen vanaf het 5de jaar een terugkoopoptie inroepen. De prijs is vooraf al bepaald. Bij voorbeeld na 5 jaar 110% en na 10 jaar 125%.

WE WERKEN OP DE WEBSITE NIET MET EEN ACTUEEL AANBOD !

Daar de vraag zo groot is, verandert het aanbod zienderogend en is praktisch niet te updaten.  Daarom willen we graag voor U de actuele mogelijkheden van het moment bekijken tijdens een gesprek op ons kantoor. (na afspraak aub)

 

 Op regelmatige basis organiseren wij info-avonden in het kantoor te Brasschaat. 

Kijk even naar de video ... het zal U verrassen ! 

Investor_Video_New_GFXHD.mp4

 

Interesse ?

 

Laat ons even weten dat U er graag bij zou willen zijn via 03-6512121 of KLIK HIER

 

Uiteraard kan U ook steeds terecht voor een persoonlijk gesprek , na afspraak.