Investerings bouw-villa gronden

Ardennen, Provincie Luxemburg

Toch hebben we ook in België een goed verborgen parel ontdekt. Wie herinnert zich nog de tijd dat bouwgronden in Vlaanderen nog toegankelijk waren in aankoop? Deze Vlaamse gronden zijn quasi onbetaalbaar geworden.

De Belgische Ardennen daarentegen zijn hun opmars nog maar net begonnen. Een bouwrijp perceel kopen op de mooiste hellingen van de provincie Luxemburg, valt nog wel best mee. Tussen €50.000 en €85.000, behalve in de omgeving van Durbuy waar koning Coucke regeert en de prijzen enorm beïnvloedt. De vraag is daar al flink gestegen, de prijzen dus ook.

Luxemburgers betalen in eigen land tot vijfmaal meer.  De lokale bevolking ziet de gevolgen van de economische groei, KMO-zones schieten als paddenstoelen uit de grond – wie wil niet in de omgeving van zijn werk wonen? Deze parameters wijzen erop dat hier binnen enkele jaren aanzienlijke meerwaarde kan gegenereerd worden, potentieel tot 10% per jaar. (Historisch)

Ook hier zijn we aanwezig met een concept van “beheerd vastgoed”. We volgen de prijzen op de voet en geven de investeerders een seintje wanneer ons inziens de tijd rijp is om winst te nemen. Bovendien zorgen we ook ervoor dat je grond onderhouden wordt. Dit alles zonder enige vorm van bouwverplichting.

 

Op regelmatige basis organiseren wij info-avonden in het kantoor te Brasschaat. 

Interesse ?

Laat ons even weten dat U er graag bij zou willen zijn via 03-6512121 of KLIK HIER

Uiteraard kan U ook steeds terecht voor een persoonlijk gesprek , na afspraak.